Vallès Oriental

La plantilla de Valeo, a Martorelles, ratifica l’acord amb el 76,8% dels vots

El ‘sí’ ha aconseguit 159 vots mentre que el ‘no’ s’ha quedat en 45, un 21,7%.

El ‘sí’ al preacord assolit entre la majoria del comitè d’empresa i la dirección de Valeo, a Martorelles, ha guanyat en la consulta als treballadors que s’ha fet entre aquest dijous i divendres. El 76,8% dels votants ha donat suport al pacte amb un total de 159 dels 207 vots emesos.

Els empleats de Valeo, a Martorelles, han ratificat en referèndum el preacord pactat per la majoria del comitè i la dirección de l’empresa. El ‘sí’ ha rebut 159 vots, un 76,8% del total. Hi ha hagut 45 vots en contra del pacte, un 21,7%. Tres treballadors han votat en blanc. Són un 1,5% del total dels 207 vots registrats en les 24 hores de votacions, que s’han tancat aquest divendres a les 11 del matí.

La victòria del ‘sí’ valida el pacte aconseguit i puposa la desconvocatòria de la vaga que la plantilla ha mantingut durant 102 dies. Dilluns, els treballadors tornaran a la feina.

El pacte ratificat preveu un pla de reindustrialització i ocupación, baixes incentivades, trasllats amb indemnització i ocupació per a treballadors i familiars i un pla de prejubilacions, que beneficiarà tots els treballadors i treballadores que, en el moment de la signatura de l’acord, tinguin 50 anys o més, ha informat CCOO.

AQUEST DILLUNS MÉS DADES I REACCIONS AMB EL 9 NOU

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia