Societat

Un mort en un xoc entre un autobús i un turisme a Pera

Els dos vehicles topen al quilòmetre 18 de la C-66

La víctima mortal és el conductor del turisme

Una persona ha mort i tres més han resultat ferides aquest dilluns a la tarda en un xoc frontal entre un cotxe i un autobús ple de passatgers a la carretera C-66 a la Pera (Baix Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

L'accident s'ha produït quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda al quilòmetre 18, a la cruïlla de Rupià. Per causes que encara es desconeixen, un Seat Toledo i un autobús de línia de l'empresa Sarfa han col·lidit frontalment.

Com a conseqüència del xoc, el conductor i únic ocupant del turisme ha resultat mort. Es tracta d'un home de 62 i veí de la Bisbal d'Empordà.

De les vuit persones que viatjaven a l'autobús, dues han resultat ferides menys greus i han estat traslladades a l'hospital de Palamós. Un tercer passatger ha patit ferides lleus i ha estat donat d'alta al mateix lloc dels fets.

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, sis dotacions dels Mossos d'Esquadra i un helicòpter i dues ambulàncies del SEM s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

El sinistre ha obligat a tallar la via i després s'ha pogut donar pas alternatiu al lloc de l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia