L'Ajuntament d'Oliva comença a l'octubre dos cursos de formació agrícola

El departament d'Agricultura a l'Ajuntament d'Oliva informa que al llarg del present mes d'octubre s'inicien dos nous cursos formatius relacionats amb la citricultura, jardineria i ornamentals. Els cursos presentats són un de conreu hortícola, del 19 al 23 d'octubre, i un altre de poda en jardineria, del 26 al 30 d'octubre.

Els cursos es realitzaran al centre social de Sant Francesc en horari de 19 a 22 hores. Les places són limitades i els cursos són gratuïts. L'únic requisit per a poder participar-hi és tindre més de 16 anys i efectuar la corresponent inscripció en l'Oficina Local Agrària i de Medi Ambient d'Oliva.

El programa està sufragat per la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat. Durant el primer trimestre de l'any es van efectuar dos cursets més: Poda de palmeres i Plantes aromàtiques. La bona acceptació d'aquests cursos ha sigut el motiu pel qual el departament d'Agricultura d'Oliva ha sol·licitat la realització d'aquests tres, que es realitzaran al mes d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.