Ciència

Elvira Fernández pren possessió de la direcció de l'IRBLleida

La doctora Elvira Fernández va prendre possessió ahir del càrrec de directora de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida-Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida), en substitució de Xavier Matías-Guiu. Fernández va explicar que el principal objectiu és consolidar la feina feta i continuar desenvolupant-la per poder créixer i aconseguir l'excel·lència quant a les principals línies d'investigació, que giren entorn del càncer, les malalties cardiovasculars i la neurociència. Altres prioritats són reforçar els investigadors i renovar les infraestructures, a partir de la posada en servei abans de l'estiu del segon edifici de l'institut i de convertir el Creba de Torrelameu en un centre de referència a Euro-
pa en investigació mèdica amb porcs per després aplicar-la en humans.

Per a Fernández, amb totes aquestes eines l'IRBLleida podrà elaborar unes línies estratègiques fortes, cohesionar el centre i fer que els equips d'investigació treballin de forma sincronitzada, que “és l'única manera d'avançar”, va dir. Un altre dels objectius serà la renovació de l'acreditació com a institut d'investigació sanitària per l'Institut de Salut Carlos III.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia