Societat

Cap de setmana sense accidents mortals a les carreteres catalanes

El balanç de víctimes en els dos primers mesos de l'any és de 19 persones mortes i 118 ferides greus

Les vies que han registrat més volum de trànsit en la tornada d'aquest diumenge han estat la C-16, C-17, N-260 i C-55 en diversos trams en sentit Barcelona

El Servei Català de Trànsit (SCT) destaca que aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, no hi ha hagut cap accident mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El balanç de víctimes en els dos primers mesos de l'any és de 19 persones mortes i 118 ferides greus.

Pel que fa a mobilitat, en el retorn d'aquesta tarda de diumenge cap a l'àrea metropolitana de Barcelona s'han format retencions a la C-16 a Urús (per regulació del trànsit al Túnel del Cadí); entre Bagà i Cercs, a la C-17; a la N-260 a Ripoll, i a la C-55 a Castellgalí. També s'han registrat cues a la C-17 a Parets del Vallès, a l'A-2 a Pallejà, a la C-32 a Sant Boi de Llobregat i a la B-23 a Esplugues de Llobregat. A banda, un accident entre un camió i un cotxe al Papiol ha provocat problemes de trànsit a l'AP-7, ja que ha calgut tallar un carril en sentit Girona i això ha ocasionat retencions en un tram de10 km des de Martorell i també cues a l'enllaç de l'AP-2 amb l'AP-7 en sentit nord.

Per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d'aquest diumenge a la tarda s'han disposat mesures especials d'ordenació i regulació del trànsit a la C-16 a Riu de Cerdanya, Cercs i Berga en sentit Barcelona.

Altres incidències d'aquest diumenge han estat un vehicle incendiat a la C-16 a Sallent, que ha obligat a tallar la calçada en sentit nord; una manifestació a Cambrils aquest migdia, que ha restringit la circulació a la N-340 a Cambrils en tots dos sentits de la marxa, i un accident a la a Sitges, que ha provocat un tall a la C-32 en direcció Tarragona. En aquest cas, els vehicles s'han desviat cap a la C-31.

Des de dissabte a la nit i fins aquest matí ha estat obligatori circular amb cadenes a dues vies a causa de la neu: a la C-28 al Port de la Bonaigua i a la C-142b per accedir al Pla de Beret.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia