L'Ajuntament de Sant Celoni adjudica la redacció del programa del Museu del Bosc a la Fundació la Caixa

La Junta de Govern Local ha adjudicat la redacció del programa del Museu del Bosc a la Fundació la Caixa per un import de 36.400 euros. El projecte té un cost de 90 mil euros, la meitat finançats per la mateixa Fundació la Caixa i la resta s'obtenen de subvencions i aportacions privades. L'equip de Jorge Wagensberg, director de l'Àrea de Medi Ambient i Ciència de la Fundació la Caixa és qui redactarà el projecte que podria estar acabat a principis del 2010. Fa un any, el novembre passat, ja es va portar a terme la presentació oficial del Museu del Bosc que vol esdevenir un referent en l'àmbit del bosc i la investigació forestal a nivell mundial.

El projecte vol combinar aspectes com l'estat dels boscos al món, els seu problema a escala planetària i concretament a l'Estat espanyol i a Catalunya, a més d'elements d'innovació i línies de recerca. L'elecció de Sant Celoni com a espai per a situar el Museu del Bosc de Catalunya respon a una qüestió estratègica com a àrea central entre dos referents a nivell forestal: el Montseny i el Montnegre.  La intenció és destinar a aquest projecte un equipament de grans dimensions, d'uns 2.000 metres quadrats de nova construcció, al final de la zona del P16, amb la previsió que aculli entre 80 i 100 mil visitants anuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.