Societat

Cau una banda d'atracadors de gasolineres

Van assaltar cinc estacions de servei i un súper a l'Alt i el Baix Penedès

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda d'atracadors de gasolineres que entre els mesos d'abril i juny van assaltar cinc estacions de servei i un supermercat en diverses poblacions de l'Alt i el Baix Penedès. Es tracta de dos homes, de 43 i 38 anys veïns de Vilafranca del Penedès i Olivella, i d'una dona de 41 amb domicili també a Olivella. Entre tots tres acumulen més d'una quinzena d'antecedents penals per robatoris amb intimidació. El jutge n'ha empresonat un i ha deixat els altres dos en llibertat amb càrrecs.

Les detencions es van efectuar entre el 7 i l'11 de juliol. La policia de la Generalitat feia setmanes que investigava el cas i la pista que va conduir als autors va ser un dels vehicles que utilitzaven per fugir després dels atracaments. Aquest vehicle constava com a robat el mes de maig a Santa Coloma de Gramenet i els investigadors el van acabar localitzant estacionat en un carrer d'Olivella.

Entre el 13 d'abril i el 21 de juny, la banda va assaltar cinc gasolineres de Sant Martí Sarroca i la Ràpita (Alt Penedès) i l'Arboç (Baix Penedès) a més d'un supermercat a Vilafranca. Es dóna la circumstància que el mes passat va ser detingut un altre atracador de gasolineres del Baix Penedès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia