Administracions

El Ple de Morella exigirà al Govern millores en infraestructures i serveis

També es demana el pagament del deute general per la Generalitat Valenciana

Morella celebrà anit el ple ordinari corresponent al mes d'octubre. En ell, l'equip de govern presentà una moció per exigir partides específiques i suficients en infraestructures i serveis necessaris per al municipi i que altres administracions mantenen paralitzats.

Aquests són la N-232 i el Parador de Turisme per part del Govern central, que en l'esborrany dels Pressupostos Generals de l'Estat no ha inclòs i els ha dotat de quantitats insignificants, i la SAMU, el pagament del deute acumulat i dos places públiques més per al Centre de Dia, per part de la Generalitat Valenciana, que aprovarà els comptes de 2015 en les properes setmanes.

A més, l'equip de govern també exigeix que torne el programa de l'1% cultural del Ministeri de Foment i que es prioritzen els projectes que ja tenen assignada l'ajuda, com és el cas de la Torre de la Font Vella a Morella.

Respecte als Pressupostos Generals de la Comunitat Valenciana, s'assenyala que “ja és hora que el president Alberto Fabra destine una partida específica al pagament als ajuntaments, perquè és increïble que la Generalitat Valenciana continue devent una gran quantitat de diners als veïns i veïnes de Morella”.

A més,s'exigeix una infraestructura “bàsica” per a la localitat, com és la SAMU. I pel que fa a serveis socials, des del consistori es continua demandant una ampliació de dues places públiques en el Centre de Dia, ja que actualment estan totes cobertes i el govern autonòmic es va comprometre a això en el seu dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia