Medi ambient

medi ambient

la descontaminació del pantà de flix

Abastiment d'aigua alternatiu al Catalunya Sud per 300.000 euros

La societat estatal Acuamed, del Ministeri de Medi Ambient, ha adjudicat en el seu darrer consell d'administració de l'any quatre obres incloses en l'anomenat pla de restitució territorial de l'Ebre, un projecte complementari a la descontaminació del pantà de Flix per garantir les infraestructures i la qualitat d'abastiment d'aigua al territori, sobretot en el cas d'un hipotètic episodi de contaminació del riu. Les quatre obres sumen un pressupost d'adjudicació de 630.000 euros, la meitat dels quals (311.327) corresponen a l'equipament del pou (s'entén que a Campredó) i la conducció fins al dipòsit per abastir el polígon industrial Catalunya Sud de Tortosa.

Les altres tres obres són la instal·lació d'un tub de connexió entre Bítem i el nucli de Santa Rosa (211.265 euros), la millora del dipòsit regulador per a l'abastiment de Benissanet (47.041 euros) i la recuperació del pou del barranc dels Horts, al terme municipal de Vinebre (47.041 euros).

El pla de restitució abraça un total de 71 municipis, amb una inversió global de 57 milions, i afectarà una població d'unes 185.000 persones de les quatre comarques de l'Ebre i del Priorat. Des del setembre ja estan en execució obres per un valor de 4,6 milions d'euros, i està previst que durant el 2011 surtin a licitació 23 projectes més, amb una inversió prevista de 20,6 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona