Infraestructures

La consellera Català promet acabar el col·legi “El Teix” d'Agres

La conselleria d'Eduació es compromet a què els xiquets d'Agres comencen el proper curs al col·legi

La Conselleria d'Educació s'ha compromés a finalitzar les obres per a que els xiquets d'Agres puguen començar el proper curs al centre educatiu El Teix en finalitzar les obres de reforma necessàries que han quedat inacabades.

Aquest compromís ha sorgit després de la reunió mantinguda per representants de l'AMPA i autoritats d'Agres amb la Direcció Territorial d'Educació d'Alacant.

Els agents educatius i socials d'Agres han manifestat el seu disgust pel retard injustificat en la finalització de les obres, el que ha motivat que l'alumnat de la població haja tingut que romandre durant tot el curs a la Casa de Cultura en unes condicions no adients per a la impartició de classes.

Així les coses, la Direcció Territorial ha declarat l'obra de reparació pel procediment d'urgència, pel que, de no sorgir cap inconvenient, «les obres es podrien reprendre al voltant del 14 de juliol per finalitzar en un termini de 4 ó 5 setmanes», segons ha indicat Josep Manel Francés, alcalde d'Agres.

L'ajuntament ha mostrat «la seua satisfacció per l'anunci dins la profunda decepció i trastorn que ha significat que el curs 2013-2014 s'haja desenvolupat a la Casa de Cultura amb el conseqüent dèficit, tant en l'educació com en el normal desenvolupament de les activitats culturals de la població, al veure's privats d'ús de la única instal·lació cultural de la població a l'estar condicionada als efectes».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia