Una avaria del cremallera de Núria afecta uns set-cents passatgers

Una avaria va afectar dissabte a la tarda el cremallera de Núria. La incidència es va produir poc després de tres quarts de cinc de la tarda, mentre un tren feia maniobres a l'entrada de l'estació de la Vall de Núria per poder carregar els viatgers. En aquell moment va ser quan es va produir un problema amb l'agulla i dues rodes davanteres del comboi van sortir de la via. Segons fonts de Ferrocarrils de la Generalitat, l'avaria va afectar 700 usuaris que es van haver d'esperar a l'exterior durant una hora i amb baixes temperatures fins que es va poder habilitar una altra parada a uns 200 metres de l'estació.

Personal de Ferrocarrils de la Generalitat va disposar menjar i begudes calentes als viatgers afectats. Poc després de tres quarts de sis de la tarda, un altre tren va arribar a la parada alternativa i els usuaris van poder reprendre el viatge fins a Ribes de Freser.

L'avaria també va acabar afectant cinc viatges més, que van patir retards de mitja hora i tres quarts. L'últim tren del dia no va poder enllaçar amb el servei de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat va haver d'habilitar un autobús fins a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona