Serveis

CASTELLAR DEL VALLÈS

Ja hi ha un punt Wi-Fi per a cada 1.000 habitants

La xarxa municipal d'accés Wi-Fi a Castellar del Vallès ja està disponible en 23 equipaments de la vila, la qual cosa suposa que hi ha un punt d'accés per a cada 1.000 habitants. El percentatge encara es reduirà més durant els pròxims mesos, quan la iniciativa també arribi a les urbanitzacions. Fins ara els ciutadans es podien connectar des de Cal Calissó, l'Espai Tolrà, el Complex Esportiu de Puigverd i el Mirador, i ara ho poden fer des de 19 espais més de la vila, gràcies a la inversió de 68.790 euros, provinents del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

Els nous equipaments on s'ha implantat la xarxa són l'antic ajuntament, la biblioteca Antoni Tort, Ca l'Alberola, Cal Botafoc, la Casa Massaveu, el Casal Catalunya, el Centre de Serveis per a Empreses, l'Escola d'Adults, l'Escola de Música, el local social de Can Carner, la Ludoteca les 3 Moreres, el Mercat Municipal, els pavellons de Puigverd, Dani Pedrosa i Joaquim Blume, el Palau Tolrà, el Parc de Bombers, l'edifici de Ràdio Castellar i la regidoria de Via Pública. Es recomana inscriure's per disposar de 15 sessions mensuals de 120 minuts cadascuna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.