Infraestructures i serveis

Enjardinament nou a la plaça Tramuntana de Figueres

La composició vegetal canviarà cada temporada climàtica

L’àrea de parcs i jardins de Figueres ha executat uns treballs de millora a l’enjardinament de les escales de la plaça Tramuntana de Figueres, un espai molt exposat als visitants.

Aquesta actuació, emmarcada en els treballs de millora dels espais verds impulsats pel consistori, preveu la realització d’un seguit de treballs que permetran d’adaptar la vegetació de la plaça en funció de l’estació climàtica de l’any. Per als mesos de tardor, s’ha previst enjardinament de l’espai amb una composició vegetal que inclourà plantes com l’Achyranthes carminata, l’esquinacea “summer colors” i la leonontis leonorus. Per a la resta de l’any, s’ha previst la reposició de les espècies vegetals amb varietats pròpies i adaptades a cada estació climàtica.

Amb aquesta actuació l’Ajuntament de Figueres vol millorar la riquesa cromàtica de la plaça Tramuntana a l’enjardinament de l’espai, per tal de revitalitzar un entorn urbà al voltant del museu Dalí que gaudeix d’una gran concurrència de visitants. L’actuació s’enllestirà amb tanques dissuasives i senyalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia