Infraestructures i serveis

Inauguren la nova casa de la vila d’Arbúcies

A més de l’acte protocol·lari, es va organitzar un matí de portes obertes

El nou ajuntament d’Arbúcies es va inaugurar ahir, en un acte en què l’alcalde, Pere Garriga, va estar acompanyat del president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, Lluís Danís, i l’alcaldessa del Ple dels Infants, Rita Cuminal. Amb Danís i Cuminal es va voler representar la història i el futur del municipi, respectivament. També hi van participar els regidors en l’oposició Ester Soms i Aniol Pujolràs i l’alcalde del poble veí de Sant Feliu de Buixalleu, Josep Roquet. Al llarg del matí un gran nombre de veïns van poder conèixer les flamants dependències, guiats per regidors i regidores de l’equip de govern. Una de les explicacions que els van donar va ser que, a partir d’ara, els serveis municipals, que estaven repartits en quatre espais diferents, queden tots agrupats en un mateix lloc.

Antic molí

La nova casa de la vila d’Arbúcies s’ha condicionat a Can Delfí o Molí del Roquer, un antic edifici industrial del qual es té constància documental des del segle XV i que va estar en funcionament fins fa unes dècades. Tradicionalment va ser un molí fariner, però durant uns anys, a l’inici del segle XX, va donar energia a una fàbrica tèxtil que hi havia a la planta baixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia