Administracions

serveis

Bonmatí haurà de cedir un espai a Correus

El trasllat de la cartera que fa el servei de Correus a Bonmatí obligarà a canviar la manera d'atendre el públic que es feia fins ara. Segons ha explicat Correus, i tal com ha fet saber a l'Ajuntament per carta, ara es buscarà un substitut provisional en espera de trobar un empleat definitiu per al lloc de treball. Però, mentrestant, s'ha de buscar un lloc on es pugui atendre els veïns i la correspondència. El motiu és que, en pobles petits, és el mateix carter qui ha de disposar d'un local perquè sigui l'oficina, i amb el trasllat de la treballadora, ara Bonmatí s'ha quedat sense local. Correus ha ofert a l'Ajuntament dues possibilitats mentre no es resolgui el nou concurs per a la plaça definitiva. Una és fer el servei des de l'oficina d'Anglès, oberta tots els matins, i l'altra és que l'Ajuntament cedeixi un espai provisional per poder fer l'atenció al públic com fins ara, durant mitja hora cada migdia.

L'alcalde de Bonmatí, Marc Garcia, ha explicat que han d'actuar amb rapidesa perquè la cartera deixa la plaça aquest divendres, i que n'ha de parlar el govern local. En tot cas, l'alcalde es mostra partidari de cedir un espai al centre cívic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.