Urbanisme

patrimoni arquitectònic

Canet aprova la reconstrucció de l'estructura de l'antic Odèon

Onze vots a favor i sis en contra van permetre en el darrer ple de Canet que s'aprovés el projecte de reconstrucció de l'estructura de l'antic teatre Odèon, situat a la plaça Colomer. La proposta, amb un pressupost de 535.000 euros, permetrà aixecar les parets que van caure i donar volum a l'esquelet del futur, i esperat, equipament cultural.

Segons va informar el regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet (ERC), està previst que, no més enllà del febrer, es posin a licitació les obres –que tenen un període d'execució d'uns cinc mesos– i va informar que l'àrea de Cultura de la Generalitat ha atorgat una nova subvenció al projecte, que puja a 135.000 euros. La Diputació ja va fer efectiva una primera partida de 250.000 euros. Mentre que des del govern d'ERC, Canetencs Independents, SOM Canet i el PSC, i des de la CUP es donava suport a la proposta, els grups del PDECat, exsoci d'ERC, i el PP van coincidir a rebutjar el punt argumentant precipitació en el procés. Jesús Marín (PDECat) va assegurar que hi havia informes negatius de la secretaria i d'intervenció sobre aquest projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia