Urbanisme

Morella renovarà les conduccions subterrànies i el paviment

La municipalitat avisa el veïnat per les molèsties que puguen originar-se

Han començat a Morella la millora de la pavimentació, l'eficiència energètica i la senyalització del Polígon Industrial. Així, els treballs han començat en la zona de l'entrada al complex i la primera fase arribarà fins al lloc on s'ubica la Cooperativa.

En la seua segona fase, les obres es traslladaran a la part superior d'aquestes instal·lacions i allí es milloraran distints problemes en el ferm i la xarxa de clavegueram.

En aquest sentit, el polígon té importants afeccions a causa del gran trànsit diari, especialment de vehicles pesants, per la qual cosa és important millorar la infraestructura. Aquesta actuació tindrà un pressupost de 135.000 euros i es podrà dur a terme gràcies al conveni firmat per la Direcció General de Desenvolupament Industrial del Ministeri d'Indústria i la Mancomunitat de la Taula del Sénia. A més, es destinaran part dels fons de compensació eòlica de l'AVÉN.

D'altra banda, la zona de la Plaça Colom, un dels punts neuràlgics de circulació, on convergixen tres carrers distints, Plaça Colom, Blasc d'Alagó i Mare de Déu de Vallivana, també comencen obres. En la primera de les fases, es tallarà al trànsit l'eixida de Blasc d'Alagó i la de Mare de Déu de Vallivana, però es deixarà un carril de pas de Plaça Colom cap a Plaça dels Estudis. Esta fase tindrà una duració d'unes tres setmanes i es deixarà pavimentada per a restituir el trànsit en els dies del pont de desembre. Durant este període, el carrer Blasc d'Alagó, principal vial comercial de la ciutat, serà de doble sentit, com ja va ocórrer amb la renovació de la mateixa. La segona fase, consistirà en empedrar la zona. I, quan s'òbriguen al trànsit estes eixides, s'iniciarà l'última que consistirà en la millora del paviment de la Plaça Colom, fins a la intersecció amb Hort del Baró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.