Urbanisme

Morella finalitza la primera fase de les obres de la Plaça Colom

Les obres d'un dels punts neuràlgics de la ciutat avancen a bon ritme

L'Ajuntament de Morella està a punt de finalitzar la primera fase de les obres de reurbanització de la Plaça Colom. Un punt de neuràlgic de la ciutat, ja que convergixen el Carrer Blasc d'Alagó, Mare de Déu de Vallivana i l'esmentada plaça. Esta obra suposarà una inversió de 90.000 euros, finançada a través dels Plans Provincials i fons municipals, i permetrà millorar les conduccions subterrànies i l'empedrat.

L'obra s'està executant en distintes fases per a crear menys problemes als veïns. En la primera, s'han millorat les conduccions subterrànies de la zona on convergixen els tres vials i s'ha empedrat. Al finalitzar esta millora superficial, es reobrirà l'eixida a vehicles del carrer Blasc d'Alagó i l'entrada a Mare de Déu de Vallivana. La segona fase començarà després de les vacances de Nadal i s'actuarà des del tram que ara s'ha finalitzat fins a Hort del Baró.

Respecte a les actuacions de més rellevància escomeses en els últims dos anys, el regidor d'obres explica que “esta obra servirà per a concloure la renovació d'un triangle importantíssim per al trànsit de la ciutat, com és Plaça Colom, Sant Julià i Blasc d'Alagó”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.