Infraestructures

Acorden acabar el tram de Vilardida de la C-51

La comissió de Territori del Parlament ha aprovat la proposta de resolució presentada pel grup socialista en què insta el govern de la Generalitat a acabar definitivament les obres pendents a la carretera C-51. Es tracta del tram entre els punts quilomètrics 24,3 i 26,8 a Vilardida, entre Valls i Albinyana. Aquest tram, amb revolts molt pronunciats, és un dels punts més perillosos de la via.

Feia temps que el grup socialista al Parlament reclamava al govern que acabés definitivament la reforma d'aquesta carretera, que connecta l'Alt Camp amb el Baix Penedès. La troballa de restes arqueològiques va fer que en el seu moment aquest tram quedés exclòs del projecte de millora. Segons la diputada vallenca del PSC Rosa Maria Ibarra, aquests estudis es van fer fa temps i, per tant, “no enteníem el motiu de la demora en l'acabament de les obres”. Ibarra hi ha afegit: “Els socialistes estarem amatents que el govern doni compliment efectiu a aquesta resolució i resolgui d'una vegada una reivindicació del territori sobre la qual s'han produït retards i demores no justificades.”

Les obres de millora de la C-51 van començar l'hivern del 2010. El total de l'obra representa una inversió de 54 milions d'euros i abasta un total de 20,4 quilometres que inclouen les variants de Rodonyà i Alió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia