Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡Lumière! Comienza la aventura

«¡Lumière! Comienza la aventura»

2016. França. 90'.
Gènere: Documental
Direcció: Thierry Frémaux.
Argument: El 1895, els germans Lumière van inventar el cinematògraf i van dirigir unes de les primeres pel·lícules de la història del cinema. Narrada per Thierry Frémaux, la pel·lícula ofereix una selecció de 108 pel·lícules restaurades que mostren un viatge als orígens del cinema.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Alanis

«Alanis»

2017. Argentina. 82'.
Gènere: Drama
Direcció: Anahí Berneri.
Intèrprets: Sofia Gala Castiglione, Dante Della Paolera, Dana Basso, Silvina Sabater, Carlos Vuletich.
Argument: L'Alanis és treballadora sexual, té un fill i comparteix pis al centre de Buenos Aires amb la Gisela. Les dues dones tenen cura del nadó i reben els seus clients a l'apartament. Tot canvia quan dos inspectors municipals irrompen al seu domicili i detenen la Gisela acusada de tràfic de persones. Expulsada del seu pis, l'Alanis es trasllada temporalment a casa de la seva tia.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Antonio das Mortes

«Antonio das Mortes»

1969. França-Brasil-Alemanya. 7'.
Gènere: Acció
Direcció: Glauber Rocha.
Intèrprets: Maurício do Valle, Odete Lara, Othon Bastos.
Argument: Antonio Das Mortes és un assassí de Cangaceiros. El coronel Horaci, un terratinent ric, el convoca perquè es faci càrrec del Coirana, un esvalotador.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Asesinato en el Orient Express

«Asesinato en el Orient Express»

2017. EUA. 114'.
Gènere: Drama
Direcció: Kenneth Branagh.
Intèrprets: Tom Bateman, Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer.
Argument: Tretze estranys aïllats en un tren esdevenen tots ells sospitosos d'assassinat. Un home ha d'emprendre una carrera contrarellotge per resoldre el trencaclosques abans que l'assassí ataqui de nou.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Blade Runner 2049

«Blade Runner 2049»

2017. EUA. 163'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Denis Villeneuve.
Intèrprets: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Dave Bautista, Robin Wright, Jared Leto, Edward James Olmos, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Lennie James.
Argument: El K, un nou caça-replicants descobreix un secret enterrat durant molt de temps i que podria arrossegar el que queda de la societat al caos més absolut. Preocupat per les conseqüències, el K decideix iniciar la recerca de Rick Deckard, un antic blade runner de la Policia de Los Angeles, de qui fa diverses dècades que no se sap res.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Callback

«Callback»

2016. Espanya-Estats Units. 80'.
Gènere: Thriller
Direcció: Carles Torras.
Intèrprets: Larry Fessenden, Timothy Gibbs, Lili Stein.
Argument: El Larry és un cristià evangèlic fervent que es guanya la vida treballant de mosso de mudances, encara que en realitat li agradaria esdevenir actor professional d'anuncis publicitaris. La seva vida és una solitària i eterna rutina plena de trasllats en cases alienes, discussions amb el seu cap i continus càstings, a l'espera d'una gran oportunitat que sembla no arribar mai. Però la seva sort canvia el dia que coneix l'Alexander.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Canción de Nueva York

«Canción de Nueva York»

2017. EUA. 88'.
Gènere: Drama romàntic
Direcció: Marc Webb.
Intèrprets: Callum Turner, Jeff Bridges, Kate Beckinsale, Pierce Brosnan, Cynthia Nixon.
Argument: A la deriva per la ciutat de Nova York, la vida d'un desil·lusionat jove acabat de graduar es capgira quan comença una relació amb l'amant del seu pare.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Clase valiente

«Clase valiente»

2016. Espanya. 72'.
Gènere: Documental
Direcció: Víctor Alonso Berbel.
Argument: Documental que reflexiona sobre la funció del llenguatge polític i que compta amb la participació de més de vint experts en la matèria, entre els quals destaquen Owen Jones, George Lakoff, Íñigo Errejón, Christian Salmon o Iñaki Gabilondo.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Coco

«Coco»

2017. EUA. 106'.
Gènere: Animació
Direcció: Lee Unkrich, Adrian Molina.
Argument: El Miguel somia ser músic i arribar a ser com el seu ídol, Ernesto de la Cruz. Tanmateix, a la seva família hi ha una enigmàtica tradició que els prohibeix estar en contacte amb la música. El Miguel desitja amb totes les seves forces demostrar el seu talent i, després d'un seguit d'esdeveniments misteriosos, acaba a la impressionant i acolorida Terra dels Morts.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
Destinos

«Destinos»

2017. Bulgària. 103'.
Gènere: Drama
Direcció: Stephan Komandarev.
Intèrprets: Ivan Barnev, Georgi Kadurin, Borislava Stratieva, Anna Komandareva, Vassil Vassilev.
Argument: Un taxista ha de pagar un suborn a un banquer per obtenir un préstec. El comitè encarregat de revisar la seva queixa d'extorsió ara vol cobrar-l'hi. Fora de si, dispara al banquer i a si mateix. L'incident causa un gran enrenou a tot el país. Mentrestant, sis taxistes i els seus passatgers es desplacen per la ciutat de nit, cadascun d'ells amb l'esperança de trobar un futur millor.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dos padres por desigual

«Dos padres por desigual»

2017. EUA. 100'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Sean Anders.
Intèrprets: Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell, John Lithgow, Linda Cardellini.
Argument: El Brad i el Dusty se les han endegat per aconseguir el que ningú ha aconseguit: compartir amistat i paternitat. Tot va la mar de bé fins que entren en escena l'autoritari i masclista pare del Dusty i el sensible i emotiu pare del Brad, just a temps per Nadal. Horroritzat davant l'estil progressista d'educació emprat pel Brad i el Dusty, el pare del segon es proposa trencar la relació entre els dos.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El autor

«El autor»

2017. Espanya. 114'.
Gènere: Suspens
Direcció: Manuel Martín Cuenca.
Intèrprets: Javier Gutiérrez, María León, Antonio de la Torre, Adriana Paz, Tenoch Huerta.
Argument: L'Álvaro vol ser escriptor, però tot el que escriu és fals, pretensiós, insípid. Treballa com a escrivent en una notaria de Sevilla i la seva vida és grisa, acolorida només pels seus somnis. La seva dona, l'Amanda, és tot el contrari. Sempre ha tingut els peus a terra i mai ha somiat ser escriptora. No obstant això, és ella la que es posa a escriure i li surt un best-seller. Ironies de la vida.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El fiel

«El fiel»

2017. Bèlgica-Països Baixos-França. 130'.
Gènere: Drama
Direcció: Michaël R. Roskam.
Intèrprets: Matthias Schoenaerts, Adèle Exarchopoulos, Eric De Staercke, Jean-Benoît Ugeux, Nabil Missoumi.
Argument: Quan el Gino coneix la Bénédicte, sorgeix l'amor a primera vista, apassionat i incondicional. Ella treballa al negoci familiar, però el seu hobbie és conduir cotxes de carreres. Ell és un noi normal i corrent que amaga un secret que pot posar en perill la seva vida i la dels que l'envolten. Junts han de fer front a la seva turbulenta història i les seves pors per salvar l'amor que comparteixen.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El gran desmadre (Malas madres 2)

«El gran desmadre (Malas madres 2)»

2017. EUA. 104'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Jon Lucas, Scott Moore.
Intèrprets: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Cheryl Hines, Susan Sarandon.
Argument: Les sempre desbordades Amy, Kiki i Carla s'enfronten a un dels majors reptes d'una mare: els preparatius de Nadal. Les males mares intenten preparar les festes perfectes per a les seves famílies respectives alhora que allotgen i intenten tenir cura de les seves pròpies mares. Una peripècia que acaba redefinint les festes nadalenques en família.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]