En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

Alcarràs

«Alcarràs»

2022. Espanya-Itàlia. 120'.
Gènere: Drama
Direcció: Carla Simón.
Intèrprets: Josep Abad, Jordi Pujol Dolcet, Anna Otín, Xènia Roset, Albert Bosch.
Argument: Després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per fer junts la seva última collita, mentre s'enfronta a les perpètues tensions generacionals, la superació d'antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dragon Ball Super: Super Hero

«Dragon Ball Super: Super Hero»

2022. Japó. 100'.
Gènere: Animació
Direcció: Tetsuro Kodama.
Argument: Son Goku va destruir en el seu moment l'Exèrcit Red Ribbon. Ara, certs individus han decidit continuar amb el seu llegat i han creat els androides definitius: Gamma 1 i Gamma 2, dos androides que s'autoproclamen superherois i decideixen atacar Piccolo i Gohan. Quin és l'objectiu del Nou Exèrcit Xarxa Ribbon? Davant d'un perill imminent, arriba el moment del despertar del Superheroi!
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Els cercamons

«Els cercamons»

2021. França-Bèlgica. 82'.
Gènere: Animació
Direcció: Samuel Tourneux.
Argument: Passepartout, un tití aficionat als llibres, s'embarca en una aventura salvatge per viatjar al voltant del món després d'acceptar una aposta. Dels deserts ardents a les jungles misterioses, entre princeses intrèpides i grills que adoren al volcà, Passepartout va descobrir fins a quin punt el món és gran, meravellós i desassenyat.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Robin Bank

«Robin Bank»

2022. Espanya. 79'.
Gènere: Documental
Direcció: Anna Giralt.
Argument: Enric Duran és considerat per alguns com el Robin Hood del segle XXI. Durant la crisi del 2008, l'activista català va robar mig milió als bancs, va donar-los a projectes socials i ho va anunciar als mitjans per denunciar les pràctiques del sistema bancari. Va ser condemnat a presó però va aconseguir fugir i desaparèixer.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]