Cultura

La Sagrada Família, quarta meravella de Catalunya

Fins diumenge que ve a les dotze de la nit es pot votar per escollir la 5 meravella, en aquest cas, de les Terres de l'Ebre

El Temple Expiatori de la Sagrada Família, de Barcelona, ha estat elegit per votació popular com la quarta meravella del patrimoni cultural material de Catalunya, després que en setmanes anteriors La Seu Vella de Lleida, el conjunt arqueològic de Tàrraco i el monestir de Sant Miquel de Cuixà (a Conflent) varen ser també elegits com una de les 7 meravelles de Catalunya. La Sagrada Família ha aconseguit el 57% dels 8.421 vots emesos pels ciutadans, en aquesta iniciativa promoguda per l’organització Capital de la Cultura Catalana i Catalunya Ràdio.

De les 27 propostes de meravella posades a votació durant la setmana passada a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Maresme, Vallès Occidental i Vallès Oriental, la Sagrada Família, amb un 57%, i Santa Maria del Mar, amb un 16%, han estat les que han rebut més vots.

Mentrestant i fins diumenge que ve a les dotze de la nit, es pot votar per escollir la cinquena meravella, corresponent a les Terres de l'Ebre (comarques del Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre, Terra Alta). Per poder votar, trobareu més informació a la web de Capital de la Cultura Catalana (www.ccc.cat).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens