Cultura

La Fox portarà al cinema el videojoc dels Sims

La productora 20th Century Fox ha adquirit els drets per portar al cinema el videojoc de simulació Els Sims, propietat d'Electronic Arts, creat pel dissenyador Will Wright i distribuït per Maxis. La primera versió es va fer el febrer de l'any 2000 i des de llavors ha aconseguit milions de seguidors arreu del món.

Segons ha publicat la revista Variety, Brian Lynch (Scary Movie 3) serà l'encarregat d'escriure el guió de la pel·lícula, que serà supervisat per Rod Humble, d'Electronic Arts. De moment, però, encara no ha trascendit ni el títol ni la trama.

Els Sims s'ha convertit en el videojoc de PC més venut de la història. Fa uns anys, el seu creador, Will Wright, ja va aconseguir un altre gran èxt amb Sim City. L'èxit dels seus jocs es basa en la filosofia creativa per dissenyar simuladors de vida, ja sigui una ciutat, un planeta o, en el cas dels Sims, un barri.

El joc consisteix en crear uns personatges, anomenats Sims, i posar-los en la casa on conviuran. El joc permet dissenyar un Sim amb els diferents trets físics i de personalitat. També cal construir la casa on viurà, els mobles, etc. A partir d'aquí, el Sim començarà la seva vida de simulació virtual en el barri.

Amb la versió del joc per a la Wii, Els Sims canvien totalment la seva imatge (mirar la fotografia).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.