Política

Llamazares entra a 'Second Life'

El líder d'Izquiera Unida va respondre dissabte a la matinada a les preguntes d'una cinquantena de ciutadans virtuals

El coordinador general d'Izquierda Unida (IU), Gaspar Llamazares, s'ha convertit en el primer polític espanyol que apareix a Second Life, el món virtual tridimensional que permet la interacció en temps real dels usuaris a través de representacions gràfiques d'ells mateixos.

Així, el Llamazares virtual va entrar dissabte a la nit puntual a la cita amb els seus seguidors al Cafetón Asturias, on després de visitar l'exposició de cartells sobre la Guerra Civil, va atendre les preguntes dels ciutadans.

Segons un comunicat d'IU, l'assitència de gent va ser "tan gran", que Llamazares va haver de sortir del local i atendre la cinquantena de curiosos al prat annexe. Davant la incredulitat que darrera la identitat del Llamazares virtual hi hagués l'autèntic líder polític, moltes de les preguntes dels usuaris de Second Life van anar encaminades a comprovar la seva identitat.

De fet, l'èxit de la convocatòria, segons IU, va ser tal, que l'equip de Llamazares ja ha anunciat la celebració en breu d'un possible míting electoral virtual, el primer d'aquest tipus a l'Estat.

La presència de Gaspar Llamazares a Second Life podria obrir la porta a la participació d'altres polítics. No deixa de ser una iniciativa original i actual ideada pel responsable de disseny i imatge electoral d'IU.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Arrenca la jornada electoral amb l’obertura de més de 2.500 col·legis per anar a votar

barcelona

Els colons avancen a l’ombra de Gaza

Beirut

Catalunya, davant una nova cruïlla

Barcelona

Quinze opcions i sense mascareta

Girona
POLÍTICA

El periple del vot exterior

Barcelona
POLÍTICA

El sufragi no és universal

BARCELONA
Guerra a Gaza

Troben vuitanta cossos enterrats a tres fosses a l’hospital Al-Shifa

Barcelona
Pròxim Orient

Els Emirats Àrabs rebutgen la idea de participar en l’administració civil de Gaza

Barcelona
Perú

La fiscalia obre diligències contra Boluarte per encobrir el seu germà

Barcelona