Música

MÚSICA

Quaranta recitals en record de Victòria dels Àngels

Life Victoria es prolongarà tota la temporada 2023/2024 i oferirà més de quaranta recitals amb motiu del centenari del naixement de la soprano Victòria dels Àngels, segons ha anunciat el director artístic del festival i comissari de l’Any Victòria dels Àngels, Marc Busquets. “Durant aquest any se succeiran els homenatges a Victòria, dedicant-li moltes Bohème i Madama Butterfly, que ens encanten”, ha afegit la presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, que ha reblat: “Des de la Fundació, però, creiem que tenim la obligació de seguir difonent el llegat de Victòria perquè se la conegui més i, amb la programació del Life Victòria d’aquest any, la coneixerem millor”.

El programa s’ha dissenyat amb el lema “Diàlegs possible i impossibles amb Victòria dels Àngels” i es basa en l’entrevista que va concedir la soprano el 1978 al programa Desert Island Discs de la BBC , on va triar els discos que s’enduria a una illa deserta. Amb aquest punt de partida, Life Victoria proposa una sèrie de recitals “possibles”, amb repertoris que va interpretar en vida, com Schubert, Debussy o Falla, a més de Manon, Carmen o Faust; i altres “impossibles”, que no formen part del seu llegat però sí de la seva personalitat artística, com Tristan und Isolde o Der Rosenkavalier.

Entre els artistes presents a la programació destaca la soprano Natalie Dessay, que debutarà en el Festival amb Philippe Cassard, així com les també sopranos Julie Fuchs i Elsa Dreisig, que actuaran amb Alphonse Cemin i Romain Louveau, respectivament. També hi seran presents noms freqüents del festival, com Dame Sarah Connolly, Simon Keenlyside, Dame Felicity Lott, Iren Theorin, Adriana González, Marina Viotti, Julius Drake, Fleur Barron o Kunal Lahiry, així com artistes catalans com Elena Copons, Xavier Sabata, Núria Rial, i Carles Pachón.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

La Fireluche publica un disc gravat en directe a La Planeta fa 20 anys

girona
art

La Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes diposita obres d’art al MNAC

barcelona
Joan Colomo
El músic de Sant Celoni publica ‘Tecno-realista’

“Em calia cantar contra Elon Musk i el tecno-optimisme”

Barcelona
art

L’equip de comissàries de ‘Miró-Picasso’ i el crític d’art Eudald Camps, Premis GAC

barcelona
música

El Festivalot torna a la Devesa, després de passar pels barris

girona
art

Un Degas a Todocolección per 926 euros

barcelona
TEATRE

El Lliure de Gràcia debat íntimament sobre el feixisme a ‘Retrat de l’artista mort’

BARCELONA
LLETRES

Rosa Regàs desgrana sense tabús la seva vida en el llibre ‘Un llegat’

LLOFRIU
música

Buhos, Els Amics de les Arts, Mishima i Ambauka, al Festival Inspira

ripoll