Cultura

Timberlake fitxa una cantant a través de YouTube

La cantant va guanyar la fama l'estiu passat després de penjar a la xarxa les seves pròpies actuacions

El cantant nord-americà Justin Timberlake ha anunciat que ha contractat a la cantant danesa de 18 anys Esmee Denters, que serà el seu primer fitxatge per a la seva nova casa discogràfica, després de veure-la en el portal d'Internet YouTube.

“Estem orgullosos d'anunciar el contracte d'Esmee Denters per a Tennman Records, qui m'acompanyarà de gira aquesta estiu. Esmee és autèntica i no puc esperar a que el món l'escolti, però els seus seguidors a YouTube no s'han de preocupar, us mantindrem informats”, ha afirmat Timberlake.

La cantant va guanyar la fama l'estiu passat després de penjar a la xarxa les seves pròpies actuacions, gravades a través d'una webcam, interpretant cançons de Beyoncé. Alanis Morrisette i Alicia Keys en la seva pròpia pàgina. Va aconseguir 21 milions de visites.

El passat 29 de maig, Timberlake va anunciar que llançava el seu propi segell discogràfic, Tennman Records, on exercirà les funcions de president i conseller delegat. Tennman Records és el fruit d'una empresa de risc compartit amb Interscope Records, segons va informar aleshores en un comunicat el propi artista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.