Cultura

Canvis a 'Ventdelplà'

La sèrie prepara nova temporada amb una manera de narrar diferent

Tot i que els capítols de la cinquena temporada de Ventdelplà encara no tenen data prevista per començar-se a rodar, les línies argumentals ja estan pràcticament traçades. Els nous episodis tindran una manera de narrar diferent, tal com explica Josep Maria Benet i Jornet, que assegura que treballa amb l’objectiu de “donar més unitat als capítols, de manera que les trames comencin i acabin en un període breu de temps”.

Un altre canvi serà la recuperació de personatges antics que tornaran al poble. A més, el protagonisme estarà més repartit, ja no se centrarà tant en la família de la Teresa (Emma Vilarasau), com, de fet, ja passava últimament.
Tot i que inicialment aquesta sèrie es va concebre com un producte tancat d’una temporada, les bones xifres d’audiència han conduït TV3 i Diagonal TV a allargar-ne la durada. Tot sembla indicar, però, que la cinquena temporada tindrà un únic episodi per setmana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.