cultura

Le Croupier: avui al circ, aviat a la presó

Le Croupier presenta avui el seu segon disc, Presunto tocador, a la vela que el Circ Raluy té instal·lada al barri gironí de Palau (21.30 h, 15 euros), un espai que connecta molt bé amb l'estètica “romàntica, decadent, eclèctica i multicultural” d'aquest singular personatge creat pel músic cellerenc Carles Cors. El concert forma part de Temporada Alta, “un festival de teatre –remarca el seu director, Salvador Sunyer– que s'obre a la música quan inclou també una posada en escena”. Els vuit músics de Le Croupier ocuparan el centre de la pista i tindran el públic només al davant –entre 400 i 500 persones–, amb un angle d'una mica de 180 graus. L'ambientació, les projeccions, el vestuari, la llum i el so s'han cuidat fins al mínim detall en aquest concert, que inclourà alguna col·laboració especial a sobre de l'escenari. També hi haurà sorpreses en el repertori, amb cançons no incloses en cap dels dos discos de Le Croupier.

Avui comença a Girona una gira estatal, que es complementarà amb diversos concerts en presons catalanes, gràcies a un acord amb el Departament de Justícia. Les primeres actuacions tindran lloc a Can Brians i Can Brians 2.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.