Esports

L'Espanyol salva un punt en l'últim minut

Els 'pericos' i el Betis empaten (2-2) a Montjuïc

Un penal en temps afegit, que ha comportat l'expulsió de Contreras, Miguel Ángel i Edu per protestar, ha donat un punt a l'Espanyol davant el Betis, quan aquest guanyava 1-2. Tamudo ha estat l'encarregat de transformar el penal.

L'Espanyol ha començat avançant-se amb un gol de Riera. El davanter ha marcat de cap des de dins l'àrea en rematar una falta xutada per Luis García. Abans de la mitja part, però, els bètics han empatat amb un gol d'Edu, al minut 44.

L'àrbitre, que ha ensenyat quatre targetes vermelles, ha expulsat també l'espanyolista Pandiani, a la primera part.

Ja a la segona part, el jugador del Betis Edu ha tornat a marcar, al minut 76. Edu ha rebut un bona passada de Rivera dins l'àrea i l'ha aprofitat per anotar el segon del seu equip.