Esports

El Sevilla, a un punt del Barça

Els blaugrana perden 2 a 0 a Vila-real, el Sevilla guanya i el Madrid ja és a dos punts

El Barça ha perdut al camp del Vila-real (2-0) el sisè partit d'aquesta edició de la Lliga i ha permès que el Madrid i el Sevill s'apropin a 2 i 1 punts, respectivament.

L'equip blaugrana ha jugat una bona primera part, amb Ronaldinho especialment motivat, però ha estat incapaç de fer gol. A la segona part, l'equip ha rebut dos gols (Pires i Marcos) malgrat que ha intentat sense efectivitat guanyar el partit.

Amb aquesta derrota la Lliga es complica per a l'equip de Frank Rijkaard, que continua malbaratant l'avantatge en el liderat de la Lliga, i permet que els seus rivals, sobretot el Sevilla (que ha guanyat 4 a 1 a l'Athletic de Bilbao) i el Madrid (que ahir va guanyar el València per 2 a 1) segueixin sent candidats a guanyat el torneig de la regularitat.