Esports

Els debats es posposen fins a final de temporada

Espanyol

El consell va ser convocat amb urgència, però no va prendre cap mesura. El pas de les hores va refredar un Daniel Sánchez Llibre que s'havia plantejat dimitir de manera immediata o, com a mínim, aprovar una junta d'accionistes a final de temporada per redefinir el futur de la directiva i l'entitat. Res de res, toca esperar que la classificació indiqui que el descens és inevitable per redibuixar el club.

Un SMS amb el número del president va circular entre aficionats periquitos diumenge a la nit. L'enrabiada per la derrota a Pamplona va fer que Daniel Sánchez Llibre rebés una pluja de missatges desagradables, que van dur-lo a plantejar-se plegar. "No sóc dels qui abandonen el vaixell quan van mal dades", va afirmar. I a canviar de número, lògicament.

Així, el consell va ser convocat. Només hi van faltar Pere Botet i Morlanes. Es va analitzar la situació de l'Espanyol, el present i els primers estudis de com s'adequarà a una economia amb deutes, un crèdit sindicat i un estadi nou a pagar amb els ingressos minvats pel possible descens. Això sí, el missatge públic va ser d'unitat i d'esperança. "Queden 30 punts i en necessitem 21, no és impossible", va recordar el president. Per si de cas, Mauricio Pochettino i Di Blasi van aprofitar el matí per anar a visitar la Moreneta i van fer a peu els 12 km que hi ha entre Monistrol i Montserrat. Tota ajuda és bona per evitar el drama de Segona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.