Esports

El Barça s'enfrontarà al Lió als vuitens de la Champions

Lliga de Campions

Inter, Chelsea, Arsenal i Lió eren les possibilitats, i el veredicte no s'ha fet esperar. El rival del Barça als vuitens de la Champions serà l'Olympique de Lió, líder de la Lliga francesa, que els blaugranes ja es van trobar l'any passat a la Lliga de Campions.

Així ho ha determinat el sorteig celebrat a Nyon (Suïssa), on hi ha la seu de la UEFA. El partit d'anada es disputarà el 24-25 de febrer, i la tornada, que el Barça jugarà al Camp Nou, el 10-11 de març.

A priori, l'Olympique és un dels rivals més assequibles. De fet, l'any passat el FC Barcelona va guanyar al Camp Nou per 3-0 i va empatar a dos gols a França. Val a dir, però, que el vestidor blaugrana preferia l'Arsenal, perquè juga i deixa jugar, i aquest és un fet que beneficia el Barça.

Entre els encreuaments més interessants hi ha el del Reial Madrid, que s'haurà d'enfrontar amb el Liverpool de Rafa Benítez, el Chelsea-Juventus i l'Inter de Milà - Manchester United.

El Vila-real de Pellegrini ha estat un dels afortunats, ja que li ha tocat el Panathinaikòs de Ten Cate, un altre dels equips considerats fàcils, mentre que l'Atlètic de Madrid jugarà contra el Porto. A més, es disputaran l'Sporting de Portugal - Bayer de Munic i l'Arsenal-Roma.

Cal recordar que les normes de la Lliga de Campions determinen que en aquesta fase del campionat no es poden trobar equips de la mateixa Lliga ni rivals que hagin competit entre si en la lligueta prèvia. Això volia dir que el Barça evitava ja d'entrada el Reial Madrid, el Vila-real i l'Atlètic de Madrid.

El sorteig ha estat ràpid. En un un bombo hi havia els noms dels 8 equips que han quedat segons de grup, del qual es treia una bola. Un cop conegut el nom s'anava a buscar el seu rival al bombo dels primers de grup tenint en compte les normes del campionat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.