Esports

Piqué: "Guanyar la Lliga ha de ser l'objectiu prioritari del Barça"

Futbol

Gerard Piqué, defensa del Barcelona, ha assegurat que guanyar la Lliga BBVA ha de ser l'"objectiu prioritari" del seu equip el 2009 i que aconseguir la Lliga de Campions seria "un gran afegit" per completar "un any històric".

El jugador català, que a nivell personal tanca un magnífic 2008, perquè va guanyar la Lliga anglesa i la Lliga de Campions amb el Manchester United, ha destacat l'avantatge del Barça respecte als seus perseguidors a la Lliga i ha subratllat que "s'ha d'aconseguir" per demostrar que el conjunt blaugrana és "el millor equip d'Espanya".

Amb deu punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Sevilla, el Barcelona afronta el canvi d'any com a indiscutible favorit al títol i amb partits teòricament còmodes al mes de gener. "Serà un mes clau. Si seguim aquest ritme i guanyem el que ens toca, tindrem la Lliga molt més a prop. A més, els nostres perseguidors jugaran entre ells", ha destacat.

El defensa barcelonista ha col·locat el Reial Madrid com el gran rival del Barcelona. Encara que l'equip de Juande és cinquè, a dotze punts de distància, Piqué ha declarat que "segueix sent el rival més perillós".

Qüestionat per la tornada de Samuel Eto'o i Seydou Keita a la feina abans del que s'esperava, Piqué ha interpretat el gest dels seus companys com una mostra que "la gent està molt integrada" en la feina diària. "És un bon detall i un gran gest. No ens l'esperàvem, però es nota que tenen ganes d'entrenar i de jugar. El normal és que tornin el dia que els tocava, però han volgut tornar abans i no és res estrany", ha insistit.

Piqué també ha celebrat les renovacions de jugadors del planter com Xavi i Sergio Busquets, els últims a ampliar els seus contractes. "El planter és un tresor per al club i personalment ja vaig dir que espero retirar-me aquí", ha indicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.