Esports

Hamilton domina la primera tanda d'entrenaments lliures

Supera les escuderies Williams i BrawnGP, que fins ara havien destacat gràcies als innovadors difusors. Alonso queda divuitè


El britànic Lewis Hamilton ha marcat el millor registre en la primera tanda d'entrenaments lliures per al Gran Premi de Bahrain, quarta cita del Mundial de Fórmula 1. Fernando Alonso ha quedat en el divuitè lloc.

El vigent campió del món sembla haver trobat la seva millor forma en aquesta primera presa de contacte amb el traçat del desert que li ha permès superar Nick Heidfeld i Robert Kubica.

Així, tant McLaren -Kovalainen ha estat sisè- com BMW han pogut plantar cara a les escuderies dels difusors màgics, ja que en aquesta ocasió Nico Rosberg (Williams) ha estat quart i el líder del Mundial, Jenson Button (BrawnGP), cinquè.

Alonso ha ocupat durant gairebé tota la sessió l'última posició i només al final ha estat capaç de superar els dos Toro Rosso i millorar lleugerament la seva actuació.

Pel que fa a Ferrari, segueix sense trobar el seu lloc i ha hagut de conformar-se amb la vuitena plaça de Felipe Massa i la desena d'un Kimi Raikkonen que ha sortit de pista al començament de la jornada i ha estat a punt d'estavellar-se contra el mur de protecció.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.