Esports

Button guanya el GP d'Austràlia i Trulli és sancionat

L'escuderia Brawn GP ha aconseguit el doblet en el dia del seu debut en el Gran Premi d'Austràlia. El britànic Jenson Button s'ha imposat amb una autoritat incontestable a la primera cita del Mundial, i el brasiler Rubens Barrichello ha aconseguit el segon lloc. L'italià Jarno Trulli, per Toyota, havia completat el podi amb el tercer lloc, però una hora després, s'ha conegut una sanció que el relega al darrer lloc.

D'aquesta manera, Hamilton passa del quart al tercer lloc, tota un mèrit si es té en compte que havia sortit divuitè. L'espanyol Fernando Alonso, que sortia en desè lloc després de pujar dos llocs en la graella de sortida per la desqualificació de dos pilots, ha acabat sisè en un primer moment, i ara passa a la cinquena posició. L'escuderia de Ferrarri ha patit l'abandonament de Felipe Massa i una discretíssima setzena posició de Kimi Räikkönen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.