Esports

Sebastian Vettel aconsegueix la 'pole'

GP de la Xina

Sebastian Vettel amb el seu Red Bull ha marcat el millor temps de la sessió de qualificació i sortirà, per segon cop en la seva carrera esportiva, des de la posició més privilegiada de la graella.

Aquesta, però, no ha estat l'única sorpresa perquè Fernando Alonso, que aquest divendres va quedar penúltim en els entrenaments lliure, s'ha classificat en segona posició.

Un altre Red Bull, el de Mark Webber, ocuparà el tercer lloc. La revelació de la temporada, els Brawn GP de Barrichello i Button, començaran des de la quarta i la cinquena posició, respectivament. Lewis Hamilton, que, igual que Alonso, també estrenava modificacions, només ha pogut ser novè.

A Ferrari, Räikkönen ha quedat en vuitena posició i Massa ha estat tretzè. Tampoc ha millorat Toyota després de la seva presència al capdavant a Austràlia i Malàisia, ja que Jarno Trulli sortirà sisè i Timo Glock ha acabat catorzè en la qualificació.

El pilot alemany ha aprofundit en la seva desgràcia amb un canvi a la caixa de canvis que el relega al penúltim lloc, compartint l'última línia amb Giancarlo Fisichella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.