Política

Ballesteros ha ofert un pacte d'estabilitat a CiU a Tarragona

L'alcalde de Tarragona espera una “resposta positiva” de Victòria Forns

Assegura que sobretot a principis d'aquesta setmana s'ha vist “a l'oposició”

L'alcalde en funcions de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha revelat aquest divendres que ha ofert un “pacte d'estabilitat” a CiU per governar durant els pròxims quatre anys. Ballesteros ha explicat en una entrevista a RAC 1 que ho ha ofert en privat a la convergent Victòria Forns i que no pot assegurar si es produirà o no, ja que CiU ho està estudiant, però ha remarcat que “posaré tot el que calgui de la meva part perquè sigui possible”. “Espero una resposta positiva”, ha afirmat. Mentrestant, ha explicat que “governarà en minoria, consens i unitat”.

Ballesteros ha explicat que aquest dijous a la tarda va rebre una trucada de Victòria Forns que li va dir que el seu grup havia decidir votar-la a ella i que, per tant, el volia felicitar perquè seria l'alcalde de Tarragona dels pròxims quatre anys.

El socialista tarragoní ha assegurat que “sobretot a principis d'aquesta setmana m'he vist a l'oposició”, després de les diferents negociacions que han mantingut CiU i PP per arribar a un possible pacte de govern. Finalment no ha estat així i Ballesteros repetirà com a alcalde, cosa que ha fet valorar de forma positiva “el respecte estricte a la voluntat majoritària” dels ciutadans a les urnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.