Política

Camacho demana a Mas que rectifiqui perquè “Catalunya no es vol desconnectar d'Espanya”

La líder popular alerta que l'independentisme perjudica “l'estabilitat, la convivència i l'economia” catalanes

Assegura que Rajoy està “obert al diàleg en el marc de la llei, la responsabilitat i el sentit comú”

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha demanat aquest dissabte al president de la Generalitat, Artur Mas, que rectifiqui perquè, segons ella, “Catalunya no es vol desconnectar d'Espanya”. Mas, en canvi, ha apostat avui per la “desconnexió” de l'Estat espanyol .

En declaracions als mitjans des de Puigcerdà, on ha participat en un acte, la líder popular ha afirmat que la inauguració ahir divendres de interconnexió elèctrica entre els estats espanyol i francès amb la línia de Molt Alta Tensió (MAT) va ser un “dia històric”. Una jornada en la qual, segons ha dit, es va mostrar com el president de l'executiu espanyol és un polític “dialogant, responsable i que creu que les portes a Europa i la connexió són el més important”.

“La MAT és l'exemple de futur, la connexió amb Espanya i la connexió amb Europa. I sumant tots traurem els millors resultats, mentre que Artur Mas ens està portant a un carreró sense sortida”, ha opinat.

“Mas ha de rectificar i tornar al sentit comú. I ha d'escoltar el missatge donat ahir amb la connexió de la línia elèctrica, i és que Catalunya no vol desconnectar-se d'Espanya, sinó que vol seguir connectada a Espanya i estar molt més connectada a Europa”, ha assegurat.

“El principal problema que tenim ara és l'independentisme, que és l'impost més dur que està castigant als catalans perquè ens està perjudicant en la falta d'estabilitat, en la convivència i en l'economia”, ha alertat.

Segons ella, Mariano Rajoy “és qui està fent de veritable president de Catalunya, perquè és qui de veritat està fent reformes perquè hi hagi treball i creixement econòmic”.

Per acabar, ha destacat que “Rajoy està obert al diàleg en el marc de llei, la responsabilitat i el sentit comú”. Per aquest motiu, ha emplaçat Mas a “tornar al sentit comú” i estar “disposat a parlar en el marc de la llei per resoldre els problemes dels catalans sense desafiaments, xantatges o confrontacions amb Espanya”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia