Jordi Salgas Rich

Jordi Salgas Rich

Fa pocs dies va morir a Girona l’advocat Jordi Salgas Rich. Les qüestions de la pandèmia varen dificultar que amics i coneguts li poguéssim donar el comiat que mereixia.Jordi Salgas tenia el despatx...

A reveure, José Alonso Alonso

A reveure, José Alonso Alonso

Estimat Josep, sols unes ratlles dedicades a aquell nen que sempre deia com està la padrina. Tu saps bé que darrera aquesta amistat hi ha una bonica història. Ahir ho deia a les teves germanes quan...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Sant Jaume de Llierca

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Cinto Búrdalo Búrdalo 61 Sant Jaume de Llierca 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 61 anys. Era natural de Vilafranca del Penedès i vivia a Sant Jaume de Llierca. Deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal de Sant Jaume de Llierca.

Difunts a la zona de Sant Jaume de Llierca

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Miquel Nogué Grabulosa 90 Canya, la (la Vall de Bianya) 20/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 90 anys. Era natural de les Planes d'Hostoles i vivia a la Canya. Vidu de Joana Puigvert Desmiquels i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.
Delfina Comellas Vilalta 92 Olot 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 92 anys. Era d'Olot. Vídua de Narcís Xifre Mercader i deixa una filla. Els funerals es van fer ahir, diumenge, a Olot.
Lluís Casas Vilà 93 Olot 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 93 anys. Era d'Olot. Vidu de Carme Casanova Pujals i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d'Olot.
Teia Juanola Coll 61 Olot 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 61 anys. Era d'Olot. Vídua de Toni Flores Martos i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.
Joaquim Mitjà Parcet 66 Amer 20/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 66 anys. Vivia a Amer. Casat amb Maria Carmen Ruano Romero i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Salt.
Dolors Capellera Casals, "Lola de Can Pansa" 86 Cornellà del Terri 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Cornellà del Terri. Vídua de Josep Compta Gatiellas. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.