Franja La 2

Dissabte, 5 octubre de 2024
06.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.20
Las rutas D'Ambrosio
Cádiz sostenible
El xef Gonzalo D'Ambrosio arriba a Cadis per aprendre que la gastronomia, per ser considerada un art, ha d'estar en harmonia amb el medi ambient.
Documentals
Durada: 50'
07.10
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 20'
07.30
RTVE responde
L'últim diumenge de cada mes, Rosa María Molló, la Defensora de l'Audiència d'RTVE, passa comptes de les queixes, els suggeriments i les reclamacions rebuts durant l'últim mes. En cada programa, els responsables, directius i professionals d'RTVE escolten les opinions dels ciutadans i les ciutadanes i responen a les seves queixes al plató.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
El escarabajo verde
Los secretos de la avutarda
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 30'
10.00
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 40'
10.40
Para todos La 2
El programa visita el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona per saber com és que Espanya s'ha posicionat com a líder europeu en esperança de vida i arriba als 84 anys. Més tard, l'espai descobreix la tasca solidària de FoodBank of Indonesia i coneix l'esport inclusiu gràcies a la Fundación También. Finalment, es compta amb la participació de Carmen Sánchez, experta en teràpies digitals, i amb la psicòloga Patricia Ramírez.
Altres
Durada: 35'
11.15
Objetivo igualdad
Espai que vol impulsar la igualtat real entre dones i homes. Per aconseguir-ho, a través de reportatges i entrevistes s'exposen els problemes que generen la desigualtat i els estereotips sexistes i les seves possibles solucions.
Altres
Durada: 15'
11.30
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
12.00
Yo soy de Formación Profesional
Comunidad de Madrid
(Nuevo en emisión.)
Altres
Durada: 30'
12.30
Caravana educativa
Oviedo
(Nuevo en emisión.)
Documentals
Durada: 30'
13.00
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 55'
13.55
El misterio de la momia de la ciénaga
L'Home de Tollund és una mòmia natural que ofereix una inusual trobada cara a cara amb el passat. Es tracta d'una relíquia arqueològica increïble, una troballa excepcional, conservada en un pantà danès durant més de 2.500 anys.
Documentals
Durada: 55'
14.50
Los trenes panorámicos de Escocia
El Parc Nacional Cairngorms, creat l'any 2003, conté la serralada més alta de la Gran Bretanya. A través d'aquest paisatge abrupte s'obre camí la línia de ferrocarril Highland Mainline, que transcorre al llarg de 190 quilòmetres de magnífics paisatges naturals.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Maravillas inmortales del planeta Tierra: La bahía de Ha Long i Maravillas inmortales del planeta Tierra: El Gran Cañón: El Grand Canyon del Colorado és una biblioteca enorme d'informació sobre el passat de la Terra. El programa mostra com el Grand Canyon ha canviat molt d'aparença al llarg de centenars de milions d'anys.
Documentals
Durada: 100'
18.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
18.10
De seda y hierro
La vida en juego
L'espai acosta dues maneres de viure i sentir la cita olímpica de París 2024. El pivot de la selecció espanyola de bàsquet adaptat, Amadou Diallo, té un 84% de discapacitat, adquirida en la primera infància després d'una punció lumbar, i per a ell aquests han estat els seus tercers jocs. Més tard, el programa explica que el màxim objectiu del jove arquer Adrián Martínez, que té diverses malalties rares i hereditàries, és competir per primera vegada en uns Jocs Olímpics. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 30'
18.40
Beatus Ille
Burgui
El programa viatja a la població navarresa de Burgui per conèixer el Dia de la Almadía, en què els habitants honoren una professió tradicional. (Nou en emissió.)
Documentals
Durada: 30'
19.10
Turismo rural en el mundo
Francia: Descubriendo Nueva Aquitania
Al sud-oest de França hi ha la regió de Nova Aquitània, un ampli territori on viuen prop de sis milions de persones. Des de la ciutat de Bordeus, l'espai emprèn un viatge rural cap als Pirineus per descobrir l'enigmàtica selva d'Irati, al País Basc francès.
Documentals
Durada: 30'
19.40
Enrique VIII y la corte del rey
El rey inesperado
El 1509, quatre dies abans de fer 18 anys, Enric VIII és coronat rei d'Anglaterra. Queda enrere el sobri i prudent regnat d'Enric VII, reemplaçat per una barreja d'opulència decadent i brutalitat, a parts iguals.
Documentals
Durada: 50'
20.30
Los trenes panorámicos de Escocia
El programa segueix la pista de la línia de West Highland. Construïda en un període de només quatre anys, a finals del segle XIX, i amb un cost de poc més de mig milió de lliures, és una ruta coneguda a tot el món que travessa un paisatge d'una bellesa impressionant.
Documentals
Durada: 45'
21.15
Grandes diseños
Scunthorpe
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 45'
22.00
¡Cómo nos reímos!
Friends
Programa que recupera la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 60'
23.00
El cine de La 2: The Royal Game
Viena, 1938. Els nazis acaben d'annexionar-se Àustria, i el notari Josef Bartok sap que està en greu perill. Mentre es prepara per fugir, la Gestapo el deté i el tanca en un hotel reconvertit en presó. Només en sortirà si col·labora amb els nazis, però Bartok no està disposat a cedir. No obstant això, aïllat, la soledat comença a passar-li factura, fins que aconsegueix robar un llibre d'escacs, que serà el seu punt de suport per mantenir-se serè i convertir la resistència en un joc.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.55
La noche temática
Inclou La felicidad a toda costa i Construyendo felicidad
Documentals
Durada: 125'
03.00
Guggenheim
Programa divulgatiu sobre les activitats del Museu Guggenheim.
Documentals
Durada: 25'
03.25
El eje de la venganza
Els règims autoritaris rus, xinès i iranià no havien estat mai tan alineats davant d'Occident. Tots tres tenen un tret comú que els uneix: el seu odi vers els Estats Units, a qui consideren la dalla dels seus imperis històrics. Els experts assenyalen que, en tot just 20 anys, Rússia, la Xina i l'Iran han format un triangle estratègic i pragmàtic, l'objectiu prioritari del qual ha estat sembrar el caos en les democràcies occidentals, i ho fan lliurant una guerra híbrida. La seva eina és la confrontació militar, tecnològica, econòmica, geoestratègica i informativa, orientada a posar fi a l'hegemonia occidental.
Altres
Durada: 55'
04.20
Documenta2
Inclou Lucy Worsley investiga: La peste negra: Capítol que mostra com la pesta negra va canviar la Gran Bretanya. Per fer-ho, Lucy Worsley examina la ciència més recent, i explora com l'enorme nombre de morts va afectar les creences religioses, l'estructura de classes, la feina i les dones.
Documentals
Durada: 55'
05.15
Documenta2
Inclou Lucy Worsley investiga: Los príncipes de la torre: Estiu de 1483, la Torre de Londres. Dos nens es converteixen en víctimes d'un dels crims no resolts més cèlebres de la història britànica. La nació està sumida en la Guerra de les Dues Roses. El rei ha mort, i el seu fill de 12 anys està a punt de ser coronat. Però, segons explica la història, ell i el seu germà petit són assassinats als seus llits.
Documentals
Durada: 45'