Societat

L’incendi d’Artés afecta ja un perímetre d’unes 300 hectàrees i preocupa “el flanc dret”

S’han pogut reobrir l’Eix Transversal (C-25) i la B-431, mentre que es mantenen unes 100 persones desallotjades

L’incendi d’Artés (Bages) continua actiu i afecta ja un perímetre d’unes 300 hectàrees i preocupa especialment “el flanc dret”, segons ha detallat el director general de Bombers de la Generalitat, Juli Gendrau. Tot i això, s’ha pogut reobrir l’Eix Transversal (C-25) i la B-431 afectades durant unes hores pel fum del foc, mentre que es mantenen unes 100 persones desallotjades de fins a 10 masies (masia La Vall, masia El Prat, ca la Ponsa, masia Oliveras, casa de la Muntanyola i cal Cases), una casa de colònies (Els Clapers) i el nucli de Sant Joan d’Oló.

Totes les persones afectades s’han traslladat al pavelló d’Artés o al de Santa Maria d’Oló. En les tasques d’extinció hi treballen 71 dotacions terrestres i una vintena de mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat així com dos hidroavions i un avió del Ministeri d’Agricultura, voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), tractors dels pagesos de la zona i maquinària pesada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia