Societat

Ferran Vila

, de La Banyeta de Palol, premiat
Societat

Ferran Vila, premiat com el millor sommelier de Catalunya

ACN

Ferran Vila, del restaurant La Banyeta de Palol de Revardit, al Pla de l’Estany, va ser distingit dilluns com el millor sommelier de Catalunya 2018, durant la Nit del Sommelier organitzada per l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) i celebrada enguany a La Boscana de Bellvís, al Pla d’Urgell. En el concurs que es va desenvolupar durant tota la jornada al restaurant lleidatà amb estrella Michelin, Vila va obtenir la millor nota del jurat davant dels altres dos finalistes, Marc Terés, del Restaurant Osmosis de Barcelona, i Anna Casabona, del Celler de Capçanes.

En aquesta edició, el certamen va reunir catorze participants, sis més que el 2017, que van haver de demostrar les seves habilitats i experiència en les proves de decantació, tast, maridatge, estil i idioma, entre d’altres. Ferran Vila i els altres dos finalistes participaran en el concurs de millor sommelier d’Espanya 2019, que se celebrarà l’abril vinent a Madrid. Durant la Nit del Sommelier també es van lliurar diferents reconeixements.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia