Societat

Morella diu adéu a les emissions de TV3

Vora tres-centes persones es van concentrar ahir en la capital dels Ports en protesta pel cessament forçós de les emissions

Més de 300 persones es van concentrar ahir en la plaça de l'Ajuntament de Morella per condemnar els talls forçosos dels repetidors de les televisions autonòmiques de Catalunya i Aragó. L'acte, organitzat per l'associació cultural Centre d'Estudis dels Ports i el PSPV de Morella, va ser secundat per més de trenta associacions de la comarca. Els presents van fer xiulits i a continuació van guardar un minut de silenci «per l'atemptat que es comet contra la llibertat d'expressió». A continuació, es va procedir a la lectura de diversos manifestos que van recordar que TV3 es veia en la comarca des de feia 25 anys.

Prèviament, el consistori havia procedit a desconnectar el senyal de TV3 —era el dia que finalitzava el termini donat pel govern valencià per fer-ho— per no exposar-se a una sanció de fins a un milió d'euros. No obstant això, el regidor de Tecnologies de la informació i comunicació, Ernest Blanch, va afirmar que el consistori estudiarà les mesures legals que es puguen adoptar «contra l'actitud perseguidora» del govern valencià «perquè en aquesta comunitat continuen emeten nombroses ràdios i televisions il·legals afins al seu color polític».

A Castelló, la manifestació a la plaça Maria Agustina convocada a través de Facebook va concentrar mig centenar de persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia