Societat

GASTRONOMIA

Equilater, la nova cervesa de Damm, per menjar

Damm acaba de presentar Equilater, una cervesa elaborada mitjançant el maridatge molecular; una metodologia que identifica les molècules dominants a les begudes i busca aliments que les comparteixin per aconseguir, així, maridatges perfectes. Per fer-ho, els mestres cervesers de Damm han tingut l’ajuda de François Chartier, créateur d’harmonies, sommelier i investigador pioner en el camp de les harmonies moleculars. El resultat ha estat una Imperial Stout envellida en bota de castanyer del Montseny, amb un característic toc mediterrani que li atorguen les figues seques i el fonoll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia