Societat

Acaba l’alerta per neu però és manté per fort onatge, sobretot a la Costa Brava

El Servei Meteorològic de Catalunya dona per finalitzat l’episodi de nevades a cotes baixes

Protecció Civil ha desactivat aquest dimarts al matí l’alerta del pla Neucat. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha donat per acabat l’episodi de nevades a cotes baixes que va comença diumenge. Tot i això, manté en alerta el pla per fort onatge ja que es preveu que es puguin superar els 2,5 metres d’alçada i que hi hagi mar de fons de component est. La Costa Brava serà la més afectada pel fort onatge tot i que també es notarà al litoral de Barcelona, Baix Llobregat, Baix Ebre i Montsià. Protecció Civil preveu que l’episodi es tanqui demà tot i que quedarà restringit a l’ Empordà.

Durant tot l’episodi de neu, el telèfon d’emergències 112 ha registrat 77 trucades per 64 incidents. Un 51,43% del total provenen de la comarca del Barcelonès. Segons l’SMC, no s’han registrat gruixos de neu destacables, i als llocs on ha agafat terra els gruixos han estat inferiors a 2 centímetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia