Societat

Res no atura la subhasta del front marítim

Veïns de la Vila Olímpica i el barri de la Barceloneta van entrevistar-se ahir amb diversos representants de l’Ajuntament de Barcelona en una reunió telemàtica on es va analitzar el paper del consistori en la subhasta dels locals del front marítim, a tocar de les torres bessones, que l’Estat executarà dilluns vinent. A la trobada l’Ajuntament va deixar clar que no pensa dur a terme cap acció judicial que intenti paralitzar el procés de venda, i dona per bo l’acord que en el seu dia ja va arribar amb representants del govern espanyol.

Arran d’aquesta posició, els veïns estan estudiant la possibilitat d’interposar un recurs contenciós administratiu contra el procés de la subhasta, tot i que, si tirés endavant, no es concretaria fins més enllà del dia de la subhasta, ja que avui seria l’últim dia hàbil per presentar aquesta acció judicial amb una petició de mesures cautelars per aturar la venda.

Els veïns consideren que l’Ajuntament ha renunciat als seus drets sobre els lots que surten a subhasta, si més no per recuperar la inversió que en el seu dia es va dur a terme per condicionar aquest gran espai davant del mar.

Per l’Ajuntament, el regidor Jordi Martí va argumentar la dificultat de la negociació amb l’Estat i l’acord fruit d’una “difícil negociació” que farà que cinc locals que ara són discoteca passin a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva