Societat

La Fiscalia recorrerà la llibertat de l'agressor de la menor equatoriana

La Fiscalia recorrerà a l'Audiència de Barcelona la decisió del jutjat d'instrucció número 2 de Sant Boi del Llobregat de deixar en llibertat amb càrrecs i sense fiança l'autor de l'agressió que va patir una jove equatoriana, el 7 d'octubre als Ferrocarrils de la Generalitat, decisió que també ha satisfet al ministre de Justícia Mariano Fernández Bermejo.

Segons ha informat el portaveu de la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), al llarg del cap de setmana el ministeri públic estudiarà l'acta judicial i els arguments que esgrimirà en el seu recurs.

La decisió de recórrer la posada en llibertat de l'agressor, Sergi Xavier M.M., s'ha adoptat a una reunió que han mantingut aquest matí la fiscal en cap del TSJC, Teresa Compte, els fiscals coordinadors competents i la fiscal encarregada del cas.

L'opinió del ministre de Justícia
Per la seva banda, el ministre de Justícia ha considerat que les mesures cautelars adoptades pel jutge sobre l'agressor - la seva compareixença davant la policia local o la prohibició de viatjar en aquesta línia de tren- són útils, tot i que ha precisat que hagués preferit que s'hagués fet cas a l'opinió del fiscal.

La Fiscalia havia sol·licitat al jutge que decretés l'ingrés a pres´ço de Sergi Xavier M.M. "El govern respecta les decisions dels jutges, tot i que, com en aquest cas, no li agradin gaire", ha afirmat Fernández Bermejo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona