Societat

Ascó I es desconnecta aquest divendres a la mitjanit de la xarxa elèctrica per iniciar la dinovena recàrrega de combustible

TERRES DE L'EBRE

La central nuclear Ascó I es desconnectarà de la xarxa elèctrica aquest divendres 26 d'octubre a la mitjanit per efectuar les tasques de manteniment i canvi de combustible previstes en la dinovena operació de recàrrega. Aquesta té una durada prevista d'aproximadament 30 dies i una vegada abordades les feines programades de manteniment i canvi dels elements combustibles la central tornarà a operar durant un nou cicle de 18 mesos.

El cost total de la recàrrega és de 82 MEUR i inclou inversions (19 MEUR), despeses pròpies de la recàrrega (12 milions d'euros) i el combustible nou (51 MEUR). Durant la recàrrega es canviaran 64 dels 157 elements de combustible del nucli del reactor. Aquests nous elements representen una despesa total de 51 MEUR.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.