Societat

La central nuclear Ascó I ha funcionat 476 dies connectada ininterrompudament a la xarxa, segons els seus gestors

TERRES DE L'EBRE

Els grup I de la Central Nuclear d'Ascó ha funcionat connectat a la xarxa elèctrica de forma ininterrompuda durant 476 dies fins a aquest passat 2007. Així ho van destacar els responsables de l'Associació Nuclear Ascó Vandellòs II (ANAV) en el marc de la Comissió Local d'Informació (CLI) amb presència de l'Ajuntament d'Ascó (com a convocant) i altres municipis i institucions de l'àrea d'influència de la nuclear representants d'ANAV i de la Central Nuclear d'Ascó, del Consell de Seguretat Nuclear, la Subdelegació del Govern a Tarragona i la Generalitat de Catalunya.

Els gestors del complex atòmic van subratllar el 'molt alt rendiment' del grup I, tot recordant que en els 18 mesos d'operació del darrer cicle. 'la planta n'ha estat desconnectada només durant 21 hores. Pel que fa a Ascó II, entre els fets més significatius d'aquest període, cal destacar la parada per recàrrega de combustible de la passada primavera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.