Societat

Trias reclama una solució sobre el Bruc

Barcelona

El president del grup municipal de CiU, Xavier Trias, va reclamar ahir a l’alcalde, Jordi Hereu, que “es posi les piles” i busqui una solució per resoldre el contenciós amb el ministeri de Defensa per al futur de la caserna del Bruc. Trias va apuntar que una possible solució seria que l’Ajuntament oferís a Defensa un terreny alternatiu on reubicar la caserna militar.

La suggerència va provocar el rebuig frontal dels republicans. ERC va defensar la recuperació d’aquest espai per a la ciutat, però deixant clar que “s’ha de negociar, no a canvi d’una permuta, sinó d’una cessió”, com va aclarir el líder municipal, Jordi Portabella. Des del govern, l’ecosocialista Ricard Gomà també es va mostrar partidari que la instal·lació militar sigui destinada a usos socials, però no va voler entrar en detalls sobre en quines condicions s’haurà de produir la negociació amb Defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.